Ogc, Emniyet Müdürü’nü Ziyaret Etti

Ordu Gazeteciler Cemiyeti(OGC) Başkanı Recep Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları Türk Polis Teşkilatı'nın...

Ordu Gazeteciler Cemiyeti(OGC) Başkanı Recep Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıl kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı’yı makamında ziyaret etti.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın,ziyarette yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “Günümüzün belli bir bölümü sizlerle geçmektedir. Dolayısı ile hayatın her aşamasın da birlikte görev yapıyoruz. Bundan dolayı Ordu Basını olarak Türk Polis Haftası'nın 168. kutlamak için sizleri ziyarete geldik. Her gün birlikteyiz ancak bu gün dolayısı ile de basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte ayrıca bir ziyaret yaparak yıl dönümü haftasını kutlamak istedik. Bu vesile ile Türk Polis Haftası'nın 168. kutluyoruz."

Reklam
Reklam

“BASIN ÇALIŞMAMIZ DA BÜYÜK ROL OYNUYOR”

İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmancı ise, “Polislik mesleği ile en fazla örtüşen meslek gazetecilik olduğunu düşünüyorum. Bizlerin eksik, noksan, olan yönlerimizin tamamlanmasında basın büyük rol oynamaktadır. Sizlerin varlığı bizlerin varlığı için son derece önemlidir. Bizim 168. kuruluş yıl dönümümüz. Bu vesile ile çeşitli programlarımız var. Çalışanlarımızı da yormamaya özen gösterdik bu konuda. Bu hafta farklı gruplardan, sosyal örgütlerden, bireysel ziyaretlerde olmak kaydı ile güzel ziyaretler aldık. Bunları taçlandıranlardan bir tanesi de sizlersiniz. Bizi ziyaretinizle memnun ettiniz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: