OGİAD’dan Yerli Ürün Üretiminin Artırılması Talebi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Halil Çiftçi, yerli ürünlerin üretiminin artırılması ve geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

OSMANİYE Başkanı Halil Çiftçi, yerli ürünlerin üretiminin artırılması ve geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Çiftçi, OGİAD toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, ekonominin gelişmesi için yerli üretimin önemli olduğunu söyledi. Türkiye’nin ekonomisiyle birlikte büyüyen, güçlenen bir ülke olduğunu ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti: “Ülkemiz gelişmekte olan ülkeler arasında. Ekonomimizin daha da büyümesi için sanayimizi günün şartlarına uygun geliştirmemiz gerekiyor. Gelişiyoruz ama kırılgan bir ekonomiye de sahibiz. Bu sebeple ayağımızı sağlam basmalıyız. Ülkemiz konum itibarıyla iyi bir bölgede bulunuyor. Bunun getirdiği avantajları kullanmamız gerek. Derneğimiz de işadamlarını evden işe, işten eve giden konumdan çıkarmak istiyor. Özellikle KOBİ'lerimize yeni fırsatlar oluşturmak için yurt içi ve yurt dışı geziler düzenleyerek iş bağlantıları kurmalarına yardımcı oluyoruz. Ülkemizde bütün işadamlarımızın yerli üretime önem vermeleri ve yerli üretimi geliştirmeleri için çalışmalarını arzuluyorz. Devleti oluşturan bizleriz, hepimiz el birliğiyle hareket edersek yerli üretimi artırabilir, ekonomimizi dahada geliştirebiliriz. Yerli üretimin ülkemizi güçlendireceğine inanıyorum.” Çiftçi daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: