'Oğlum Evleniyor'a büyük ilgi

Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Çankırı Gençlik Merkezi tiyatro ekibi tarafından hazırlanan ''Oğlum Evleniyor'' adlı tiyatro...

Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Çankırı Gençlik Merkezi tiyatro ekibi tarafından hazırlanan ''Oğlum Evleniyor'' adlı tiyatro oyunu, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde yoğun ilgi nedeniyle 2 kez sahnelendi. 2 aylık kısa ve yoğun çalışmalar sonrasında hazırlanan oyun, tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gördü.
Tiyatro sonunda büyük ilgi gören gençler, tebrikler karşısında "Çankırı'ya tiyatroyu sevdirdiğimiz için çok mutluyuz" dediler.
Çoğunluğu lise öğrencisinden oluşan 24 kişilik ekibi, Çankırı Gençlik Merkezi Müdürü Taner Kılıç da tebrik etti. Kılıç, oyun sonunda ''Gençlerimizin dışarıda, kahve köşelerinde, internet kafelerde harcayacamayarak büyük fedakarlıklar göstererek böyle güzel etkinliklere vakitlerini ayırdıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimize bu imkanı sağlayan Gençlik Spor İl müdürlüğüne de bütün davetliler karşısında teşekkürü bir borç bilirim" dedi.
Konuşmasının ardından Kılıç, tiyatro ekibine teşekkür belgelerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz