Oğlunun İspanya’Da Öldüğünü, Gece Yarısı Validen Öğrendi (2)

DENİZE ÖĞRENCİLERİNİ KURTARMAK İÇİN GİRMİŞ İspanya'nın güneyindeki Malaga kentine bağlı Marbella'da denizde boğularak ölen 3 Türk vatandaşından bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant’ın

DENİZE ÖĞRENCİLERİNİ KURTARMAK İÇİN GİRMİŞ
İspanya'nın güneyindeki Malaga kentine bağlı Marbella'da denizde boğularak ölen 3 Türk vatandaşından bilgisayar öğretmeni Ümit Nalbant’ın gözü yaşlı ailesi evinde taziyeleri kabul ediyor. Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, ailenin evini ziyaret ederek başsağlığı dilerken, hayatını kaybeden öğretmen Ümit Nalbant’ın öğrencilerini kurtarmak için denize girdiğini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Korkmaz şunları anlattı:
"Ümit Nalbant Çanakkele Gelibolu İlçesi'nde İşitme Engelliler Özel Eğitim projesi kapsamında İspanya'ya gitti. Orada gezinti amacıyla gittikleri deniz kenarında öğrencilerinin denizde boğulma tehlikesi altında olduğunu görüp denize atlıyor ve ne yazık ki öğrencilerimiz ve öğretmeniz orada boğularak ölüyorlar."
Oğlunun Ağustos sonunda evleneceğini söyleyen baba Hasan Nalbant, "Oğlum çok çalışkandı, hep kitap okurdu. Hala öldüğüne inanamıyorum" dedi. Anne Sübiyan Nalbant ise çok üzgün olduğunu ve konuşacak halde olmadığını belirtti.
BAKAN TELEFONLA ARADI
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın da dün gece öğretmen Nalbant’ın ölüm haberinin ardından babası Hasan Nalbant'ı telefonla arayarak başsağlığı dilediği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: