Oğlunun Ölümüne Sebep Olan Baba Yakalandı

İzmir'in Foça ilçesinde, cinnet getirip eşini öldürmek isterken oğlunun ölümüne sebep olan baba yakalandı.Olay, dün...

İzmir'in Foça ilçesinde, cinnet getirip eşini öldürmek isterken oğlunun ölümüne sebep olan baba yakalandı.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Yenibağarası köyünde meydana geldi. İddiaya göre; R. Daş (37) ile eşi Metiye Daş (30) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine R. Daş, pompalı tüfeğini eşi Metiye Daş'a doğrulttu. R.Daş, tetiği çektiği sırada 3 yaşındaki oğlu İbrahim Daş, kurşunlara hedef olan annesinin kucağına atladı. Tüfekten çıkan saçmalar minik İbrahim'in vücuduna isabet etti. Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Reklam
Reklam

Olay sırasında bacağından yaralanan anne Metiye Daş da Foça Devlet Hastanesine ardından İzmir'e sevk edildi.

Olayı öğrenen ailenin yakınları hastane bahçesinde sinir krizleri geçirdi. Ailenin yakınları R Daş'ın psikolojik sorunları olduğunu ve uzun zamandır tedavi için hastaneye götüremediklerini ifade etti. Cinnet getirip eşini öldürmek isterken oğlunun ölümüne sebeb olan baba R. Daş sabah saatlerinde evine geldiği sırada güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: