Oğluyla ölüm iksiri içti

New York sosyetesinin ünlü isimlerinden Gigi Jordan, geçen cuma günü şehrin en lüks otellerinden Peninsula Otel’de 8 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti.

ABD bugünlerde, New York’un en lüks otellerinden birinde sekiz yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden sosyetenin ünlü isimlerinden Gigi Jordan’ın dramını konuşuyor. İddiaya göre intiharın nedeni küçük çocuğa satanist ayinde tecavüz...

Ülkenin en büyük ilaç firmalarından birinin yöneticisi olan dolar milyoneri Jordan, geçen cuma günü Peninsula Otel’in 16. katındaki odalarında sekiz yaşındaki oğlu Jude Jordan’ı aşırı dozda ilaç verip öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti. Yetkililerin yaptığı açıklamalara göre, 49 yaşındaki anne çok sayıda ilaçtan oluşturduğu ölümcül karışımı önce oğluna verdi, sonra da kendisi içti.

Reklam
Reklam

Ancak olayın ardından hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu iyiye giden Jordan’ın yazdığı 2 sayfalık intihar mektubu ve ABD’li bir polis yetkilisinin açıklaması kafaları karıştırdı.

SATANİST AYİNDE TECAVÜZ

Yetkilinin açıklamasına göre, Jordan yaklaşık 2 buçuk yıl önce, ahlak masasından seks suçlarına bakan Flint Waters isimli polise gönderdiği bir dizi mektupta oğlunun satanist ayinlerinde tecavüze uğradığını söyledi.

Belçika asıllı kadın, benzeri iddiaları otelde bıraktığı intihar mektubunda da tekrarladı. “Tecavüz kurbanı oğlumun acılarına son vermek istedim” diyen Jordan, mektup yazdığı polis memuru Waters'ın çocuk tacizi suçuna karışan pek çok zengin işadamının isimlerini bildiğini yazdı.

MİLYON DOLARLIK BAĞIŞ YAPTI

Jordan, intihar etmeden önce ayrıca Sınır Tanımayan Doktorlar Derneği'ne 12 milyon dolar, Haiti’ye bağışlanması için de Kızıl Haç’a 8 milyon dolar bağış gönderdiğini belirtti.

Kalan 7.5 milyon dolarlık varlığının da “toplum için daha iyi amaçlar uğruna kullanılmasını” umduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ancak New York Post gazetesinin bildirdiğine göre, bu derneklerden hiçbiri henüz böyle bir bağışın yapıldığını teyit etmedi.

ABD basınına göre Jordan, yoga hocası eşi Emil Tzekov’dan boşandıktan sonra oğlunun velayet hakkını kaybetme korkusu yaşıyordu.