Oğraş Ve Kurtuluş, Kula Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

Kula Mal müdürü Bülent Oğraş ve Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Kutlu Doğum Haftası münasebeti...

Kula Mal müdürü Bülent Oğraş ve Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile İlçe Müftüsü Talat Özmet’i makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşan Mal Müdürü Oğraş, Kutlu Doğum Haftası’nı kutlayarak; “Umarım bu hafta 'İnsan Onuru' teması ile yapılacak etkinliklerinde, insan alemi ve vatandaşlarımıza verilen mesaj bir kez daha algılanır. Özellikle dünyada çok önemli gelişmeler olurken bu haftanın hayırlara vesile olmasını diler, gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ve hazırladığınız yoğun programdan dolayı sizleri tebrik ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Vergi Dairesi Müdürü Kurtuluş ise ,”Öncelikle tüm Müslüman aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutlarım. İnşallah hazırladığınız programlara katılacağım” diye konuştu.

Hafta boyunca resmi kurumlar ve esnafa ziyarette bulunduklarını ifade eden Kula Müftüsü Özmet de, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bütün hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek Her yıl Kutlu Doğum Haftası’nda Peygamber Efendimizin bir yönü tema olarak seçiliyor. Bu yıl dünyada insan onuruna dikkat çekmek için 'Hz. Peygamber ve İnsan Onuru' teması seçildi” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz