Öğrenci Meclisi Başkanı'ndan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Öğrenci Meclisi Başkanı Timuçin Ateşkan ile Betül Serbest'i...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Öğrenci Meclisi Başkanı Timuçin Ateşkan ile Betül Serbest'i misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu, Ankara'da yapılacak Türkiye Öğrenci Meclisi seçimlerinde Timuçin'e başarılar diledi.

Kocaeli Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na seçilen Darıca Denizyıldızları Lisesi'nin 12. sınıf öğrencisi Timuçin Ateşkan ile aynı okuldan Betül Serbest, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. İlçelerde oluşan öğrenci meclisi başkanlarının oylarıyla Kocaeli Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na seçildiğini anlatan Ateşkan, 24-27 Nisan'da Ankara'da toplanacak Türkiye Öğrenci Meclisi'nde Kocaeli'ni temsil edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kocaeli'ndeki öğrencilerin başkanıyla Kocaeli'nin başkanını bir araya getiren ziyarette Timuçin ile beraberindeki Serbest, Başkan Karaosmanoğlu'na eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, 'Gençlerimizin özgüveninin gelişmesi, kendilerine olan inançları ve güvenlerinin artması bizim için çok önemli. Bilgi ve birikim sahibi gençlerimize geleceğimizi emanet edeceğiz. Gençlerimize her zaman destek olmaya hazırız' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: