Öğrenci Meclisi'nden Vali Özcan'a Ziyaret

ÇANKIRI (A.A) - İl Öğrenci Meclis Başkanı 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Batuhan Dinlemez ve Başkan Vekili Tuğçe Güleşen Vali

ÇANKIRI (A.A) - İl Öğrenci Meclis Başkanı 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Batuhan Dinlemez ve Başkan Vekili Tuğçe Güleşen Vali Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Öğrenci Meclisi'nin öğretmenlerle çeşitli projelerinin olduğunu ifade eden Dinlemez, bu projeleri gerçekleştirmek için çaba sarf edeceklerini belirtti.

İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili bilgi veren Dinlemez, Türkiye Öğrenci Meclis Başkanlığına aday olmayı düşündüğünü, bu kapsamda 80 İl Öğrenci Meclis Başkanını Çankırı'ya davet edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Vali Özcan ise yeni seçilen Öğrenci Meclis Başkanını tebrik ederek projeler kapsamında Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini ifade etti. Özcan, 80 İlden gelecek olan Öğrenci Meclis Başkanlarını Çankırı'da ağırlamaktan mutluluk duyacağını kaydetti.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: