Öğrenci servisi kaza yaptı: 7 yaralı

Turgutlu ilçesinde, Selman Işılak Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan servis aracının bir başka araçla çarpışması sonucu 5'i öğrenci 7 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah meydana geldi. Manisa'dan Turgutlu ilçesi istikametine giden özel bir taşıma şirketine ait Şenol Güleç (44) yönetimindeki servis aracı, Karaoğlanlı beldesi kavşağında kontrolsüz manevra yaptığı öne sürülen Musa Kaya (26) yönetimindeki 35 S 1309 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, servis aracında bulunan lise son sınıf öğrencileri Sinem Atlaş (18), Tuğçe Düker (18), Meryem Özen (18), Selin Büyükçakır (18), Aydeniz Kılıç (18) ile her iki aracın sürücüsü Şenol Güleç ve Musa Kaya yaralandı. Öğrenciler ile yaralı sürücüler 112 ekibi tarafından Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan araç sürücüleri Musa Kaya ve Şenol Güleç ayakta tedavi edildi.

Reklam
Reklam

Selman Işılak Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin haftada üç gün Manisa Devlet Hastanesi'nde uygulama stajı gördükleri ve perşembe ile cuma günleri okullarında teori dersine katıldıkları açıklandı.

Kaza haberini duyan Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Selman Işılak Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Alim Ar, Manisa Devlet Hastanesi'ne geldi. Bu arada, arkadaşlarının kaza yaptığını duyan birçok öğrenci gözyaşlarına boğuldu.

İHA