Öğrenci Servisi Sürücülerine Seminer Düzenlendi

Gaziantep'in Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, servis sürücülerine seminer düzenlendi.Yavuzeli Rumkale...

Gaziantep'in Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, servis sürücülerine seminer düzenlendi.

Yavuzeli Rumkale Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere; Yavuzeli Emniyet Amiri Mehmet Ali Demiral, Yavuzeli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, okul müdürleri ve öğrenci servisi şoförleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Alçık, şunları söyledi:

"Öğrencileri araçtan indirip bindirirken lütfen dikkatli olalım. Öğrencilerin araçtan inip bindiklerinden emin olmadan hareket etmemelisiniz. Öğrencileri kendi çocuklarınız gibi kabul edin ve öyle davranın, o zaman kazanan siz olursunuz. Öğrencilerimiz size emanet, lütfen hız yapmayın, dikkatli bir şekilde araçlarınızı kullanın. Çocuklarımızın araç içerisinde oturmaları konusunda da onları yönlendirin, onları eğitim ve öğretime sağ salim taşıyalım."

Reklam
Reklam

Demiral ise, sürücülerin kurallara uyması gerektiğini belirterek, bunun sağlanması için sık sık denetim yaptıklarını kaydetti. Demiral, amaçlarının ceza yazmak olmadığını, sürücülerin kurallara uyması olduğunu, trafik denetimlerinin devam edeceğini, fazla yolcu alınmamasını, hız yapmamalarını, sürücülerin ve öğrencilerin emniyet kemeri takmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istedi. Öğrenci servis sürücülerine trafik kurallarının da hatırlatılması ile, seminer sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz