Öğrenci Servisleri Sorunu Çözülüyor

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Kastamonu’daki öğrenci servisleriyle ilgili kendisine gelen serzenişleri görüşmek için...

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Kastamonu’daki öğrenci servisleriyle ilgili kendisine gelen serzenişleri görüşmek için Güven-Tur Kooperatif Başkanı Yusuf Öz ile bir araya geldi.

Öğrenci servis işini yapanlarla eğitimin birbirinden ayrılamayacağını, dolayısıyla bu konuda velilerinden kendilerine gelen serzenişleri kooperatif başkanıyla paylaşmak istediğin ifade eden Aksoy, en fazla öğrencilerin servislerde ayakta seyahat ettikleri yönünde kendisine şikayetlerin geldiğini söyledi.

Bu konuda kooperatif başkanı olarak kendisine de bazı yakınmaların geldiğini belirten Güven-Tur Başkanı Yusuf Öz, “Arkadaşlarımızla zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Kendilerine özellikle bu konuları aktarıyorum ve gerekli uyarılarda bulunuyorum. Bizlerde kooperatif yönetimi olarak denetimlere çıkıyoruz. Takiplerimiz bundan sonra da büyük bir titizlikle sürecek. Ne var ki, bazı hatlarda bir-iki öğrenci fazlası olabiliyor zaman zaman. Ama bu rakamların fazla olmasına bizlerde göz yummuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: