Öğrenci Ve Velilere Sağlıklı Beslenmenin Önemi Anlatıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Muammer Ağım Devlet Hastanesi diyetisyeni Ebru Bozyaka Çulha, öğrenci ve velilere sağlıklı...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Muammer Ağım Devlet Hastanesi diyetisyeni Ebru Bozyaka Çulha, öğrenci ve velilere sağlıklı beslenmenin önemini anlattı.

Gemlik Şehit Ethem Yaşar İlköğretim Okulu toplantı salonundaki konferans ilgi gördü. Sağlıklı beslenme ve obezite konulu toplantıya olan ilgi, ailelerin çocuklarının sağlıklı beslenmesine gösterdiği önemi gözler önüne serdi. Konferansın ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantı velilerin merak ettikleri sorulara cevap bulmasını sağladı.

Diyetisyen Ebru Bozyaka Çulha, sağlıklı beslenmenin aslında çok pahalı ve zor bir şey olmadığını, önemli olanın dengeli ve düzenli beslenme olduğunu vurguladı. Çulha, içinde bulunduğumuz kış aylarında artış gösteren grip ve nezle gibi hastalıklardan korunmanın en önemli yollarından birinin C vitamini ihtiva eden meyve ve sebzeler olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: