Öğrenci velileri masa tenisi turnuvasında ter döktü

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesindeki Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu, öğrenci velileri arasında masa tenisi...

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesindeki Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu, öğrenci velileri arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.

Okulun spor salonunda yapılan masa tenisi turnuvasında öğrenci velileri rakipleriyle karşılaştı. Babalar seti almak için ter dökerken, çocukları tezahüratlarıyla destekledi. Veliler arasında diyalog, işbirliği, dayanışma, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla masa tenisi turnuvası düzenlediklerini kaydeden Okul Müdürü Rıfat Özdemir, sosyal etkinliklerin eğitime olumlu etkiler sağladığını bildirdi. Bu tür sosyal etkinliklerin veliler tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Özdemir, "Programımızda veliler neşeli, samimi ve aynı zamanda iddialı bir şekilde oynadı. Öğrenci-öğretmen, veli işbirliğinin başarıda önemli etkisi olduğunu görüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

45 velinin yarışmacı olarak katıldığı turnuvayı Mustafa Kaya birinci, Yasin Mutlu ikinci, Abdullah Atak adlı veli ise üçüncü olarak bitirdi. Turnuva sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: