Öğrenci Velilerinin Bayram Fotoğrafı Çekme Telaşı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde çocuklarının sevicine ortak olmak...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde çocuklarının sevicine ortak olmak ve bu anı fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirmek isteyen öğrenci velileri ilginç görüntüler oluşmasına neden oldular.

Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde öğrenci velilerinin fotoğraf çekme telaşı ilginç görüntüler oluşturdu.

Okul bahçesindeki töreni izlemeye gelen veliler çocuklarının bayram coşkusunu ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekme telaşına düştüler. Kimi elindeki fotoğraf makinesi, kimi video kamera, kimi de cep telefonu ile öğrencisinin fotoğrafını çekme yarışına girdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz