Öğrenci yurduna saldırı güvenlik kamerasında

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde göstericiler özel öğrenci yurduna molotoflu saldırıda bulundu, 3 öğrenci hafif yaralandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde göstericiler özel öğrenci yurduna molotoflu saldırıda bulundu. Binanın penceresi alevler içinde kalırken, paniğe kapılıp kaçan öğrencilerden 3'ü hafif yaralandı. İlçeyi savaş alanına çeviren göstericiler havaya ateş açılarak dağıtıldı. Saldırı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Cizre'de akşam saatlerinde yaklaşık 30 kişi, İdil Karayolunu barikatlarla trafiğe kapatıp, gösteri yaptı. Göstericiler Dörtyol Kavşağı'nda bulunan bir market ile içeride öğrencilerin bulunduğu öğrenci yurduna molotof ve havai fişeklerle saldırdı. Saldırıda yurt penceresi alevler içinde kalırken, içerideki öğrenciler büyük panik yaşadı. Korku içinde kaçmaya çalışan öğrencilerden 3'ünün hafif yaralandığı belirtildi. Çıkan yangın çevrede bulunanlar tarafından söndürüldü.

Reklam
Reklam

Öğrenci yurduna molotoflu saldırı | www.mynet.com/video

İlçeyi savaş alanına çeviren göstericilere polis tazyikli su ve gaz bombası ile müdahalede bulundu. Polis, kendilerine taş, molotof ve havai fişek atan göstericileri dağıtmak için havaya ateş açtı.

Saldırı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, polis saldırganları yakalamak içinr çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz