Öğrenciler Ağız Ve Diş Sağlığı Hakkında Bilgilendirildi

Özel Tekirdağ Fatih Koleji öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Hekimi Bilgin Özden, tarafından bilgilendirme semineri...

Özel Tekirdağ Fatih Koleji öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Hekimi Bilgin Özden, tarafından bilgilendirme semineri verildi.

Özel Tekirdağ Fatih Koleji öğrencileri ağız ve diş sağlığı konularında bilgilendirildi. Okulun konferans salonundaki seminere konuşmacı olarak davet edilen Ağız ve Diş Sağlığı Hekimi Bilgin Özden, öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin yanlış öğrenmeden dolayı hata yaptıkları veya eksik yaptığı konular bir kez daha anlatıldı. Öğrencilerimizden gelen sorulara cevaplandıran Özden, ağız ve diş sağlığı için yapılması gerekenleri anlatı. Öğrencileri okulda öğrenemeyecekleri konularda da bilgi sahibi edindirmeyi amaçladıklarını aktaran Okul Müdürü Yüksel Altın, “Sadece öğrencilerimize okul dersleri vermiyoruz. Onların sosyal yaşamları ve sağlıkları için lazım olan bilgileri de onlara vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerin eğitiminde aldığımız sorumluluğun yanında sağlıklarını da düşünmek zorundayız. Sağlık en başta gelen konulardan biridir. Sağlık olmazsa olmazların arasındadır. O yüzden bizde periyodik olarak öğrencilerimize bu tür etkinlikler tertip ediyoruz. Benzer eğitim çalışmalarımız yıl içinde de devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Seminerin sonunda öğrencilere diş taraması yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: