Öğrenciler Akhisar Belediyespor Ve Manisaspor'a Galibiyet Primi Verecek

Manisa’daki öğrenciler, Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ve PTT 1. Lig takımı Manisaspor’a,...

Manisa’daki öğrenciler, Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ve PTT 1. Lig takımı Manisaspor’a, kalan dokuz haftada galibiyet başına 5 biner TL prim verecek. Primler, Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi Yürütme Kurulu bütçesinden ödenecek.

Konuyla ilgili protokol Vali Daşöz, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve proje temsilcileri arasında imzalandı. İmza törenine Akhisarspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve iki kulübün yöneticileri de katıldı. Burada konuşan Daşöz, 251 Bin Dev Öğrenci Projesi’nin öğrencilerinin, Manisa’yı ilgilendiren her konuda birlik ve beraberliğin sağlanması açısından görev aldığını söyledi. Öğrencilerin taraftar düşüncesiyle konuşmadıklarını, her iki takımın da şehrin olduğunu vurgulayarak, “Manisa büyükşehir olacak. Takımlarımızdan birisi şampiyonluğa oynuyor, diğeri ise büyük bir mücadele veriyor ve Süper Lig'de kalacağına inanıyoruz. Buradan verilmek istenen tam kenetlenme, birlik ve beraberlik zamanı olduğu, çocuklarımızın yaptığını örnek alın ve sizler de bir şeyler yapın mesajıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Eryüksel ise yardımın az ama çok anlamlı olduğunu, kendileri için manevi açıdan büyük önem taşıdığını kaydederek, ''Onların vereceği bu paranın çok bereketli olacağına inanıyorum. Belki rakam az gelebilir ama gönüllerden kopan bir para. Mutlaka karşılığını, bereketini göreceğimize inanıyorum. Manisaspor ile Akhisarspor, yıllardır tatlı bir rekabet içerisindedir. Taraftarlarımızın da saygı ve sevgi çerçevesinde rekabet etmesini arzu ediyoruz. İnşallah biz bu sene ligde kalacağız. Manisapor'un da Süper Lig'e çıkması durumunda seneye tatlı bir rekabeti sahalarda görme arzusundayız.'' şeklinde konuştu.

Hasgör de kulüp idaresinin zor, verilen desteğin anmalı olduğunu söyledi. Hasgör, “Galibiyet primi olarak açıklanan bu paranın, bizim için farklı bir anlamı var. Manisa için örnek bir hareket. Birçok organizasyon içerisinde bulunuyoruz, zaman zaman kulübün maddi durumu ortada, hepimiz biliyoruz. 251 Bin Dev Öğrenci'nin Manisaspor'a destek konusunda örnek olduğunu düşünüyorum. Rakam çok önemli değil, gönüllerinden kopuyor. Bu anlayış Manisa'ya yayılırsa Manisaspor daha kuvvetli, daha organize bir takım haline gelebilir.'' dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Hamzaoğlu da yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek, öğrencilerden maçlarda seyirci olarak destek vermelerini istedi. Hamzaoğlu, “Bizleri düşünmeleri, bir şeyler yapabilme çabası içinde olmaları her şeyden önemli. Son dokuz hafta için hem Manisaspor hem de bize inanılmaz bir destek demektir. Yalnız bir ricam var, galibiyet için her maça 5 bin TL vereceksiniz ama her maça da 5 bin kişi gelmenizi canıgönülden istiyorum. Futbolcu ağabeyleriniz de sizler için oynamaktan büyük keyif alacaktır.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: