Öğrenciler Arasında Kardeşlik Maçı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında kardeşlik...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında kardeşlik futbol maçı düzenlendi.

19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’nda 1. olan İslahiye Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında oynanan futbol maçında, Yüksekokul Futbol Takımı, Fakülte Takımını 8-5 yendi.

İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yusuf Yıldız, “Önemli olan centilmence bir maç çıkarmaktı. Fakültemiz ve Yüksekokulumuzun sevgili öğrencileri bu centilmenliği gösterdi. Sporun centilmenlik ve ahlak olduğunu bir kez daha vurguladılar” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İslahiye Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğrencisi M. Ali Kırık ise “Centilmence bir maç oldu. Fakülteli arkadaşlarımızla güzel bir maç yaptık. Yeni kampusümüzda futbol, voleybol ve basketbol sahalarının yapılması bizleri daha fazla spora teşvik ediyor. Daha çok başarılara imza atmayı hedefliyoruz, bizlere destek veren hocalarımıza müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz