Öğrenciler Arasında Münazara Gerçekleştirildi

Pazar'da, öğrenciler arasında münazara organize edildi.

Pazar'da, öğrenciler arasında münazara organize edildi.

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında liseler arasında, "Ekolojik Denge Korunabilir Mi, Korunamaz Mı-" konulu münazara gerçekleştirildi.

Pazar Öğretmenevi'nde düzenlenen ve Pazar Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmeni Kamil Görmüş'ün yönettiği münazaraya, Kaymakam Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, siyasi parti ve sivil toplu kuruluşlarının temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı.

Reklam
Reklam

Münazarada öğrenciler, ekolojik dengenin korunmasına ilişkin farklı görüşlerini katılımcılara sundular. Jüri tarafından, 'ekolojik denge korunamaz' görüşünü savunan kırmızı grup, ödüle layık görüldü.

Öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Aslan ve Milli Eğitim Müdürü Büyük verdi.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: