Öğrenciler atasözlerini resimleyecek

Ankara Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Atasözleri Resimleme Yarışması” başvuruları...

Ankara Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Atasözleri Resimleme Yarışması” başvuruları başladı.

Ankara merkez ve taşrada bulunan tüm ilköğretim 2. kademe, orta öğretim öğrencileri ve öğretmenlerin katılabileceği tek aşamalı yarışmanın başvuruları 5 Aralık tarihine kadar devam edecek. Yarışmada 1. olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, 2. olan öğrencilere netbook, 3. olan öğrencilere fotoğraf makinesi; 1, 2. ve 3. olan öğretmenlere de plaket verilecek.

Reklam
Reklam

İlköğretim, ortaöğretim ve öğretmenlerin katılacağı çalışmalar üç ayrı kategoride değerlendirilecek. Yarışmanın seçici kurul üyeleri Prof. Dr. Hasan Pekmezci (Hacettepe Üniversitesi), Doç. Dr. Zeki Gürel (Abant İzzet Baysal Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Balamir (TOBB Üniversitesi), Yrd. Nuray Özener Değirmencioğlu (Sanat Eleştirmeni)’ndan oluşuyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Bu anlamlı yarışmayı Pursaklar Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye olarak hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hemşehrilerimizden yoğun ilgi görecek olan yarışmanın sonucunu merakla bekliyoruz. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum. Bu tür yarışmalar hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize çok şey kazandıracaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz