Öğrenciler Belediye Başkanı Polat'ı Soru Yağmuruna Tuttu

Bayburt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde 'meslekler' konusunu Belediye Başkanı Hacı Ali...

Bayburt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde 'meslekler' konusunu Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ın makamında işlediler.

Belediye başkanlığı ile ilgili hazırladıkları soruları soran öğrenciler, Belediye Başkanı Polat'tan aldıkları cevapları bir bir not ettiler.

Bayburt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencilerinden Abdülhamit Mercan, Fırat Bayram, Ali Ersoy, Faruk Kaya ve İbrahim Yıldırımtepe Belediye Başkanı Polat'a yönelttikleri "Mesleğinizi seviyor musunuz?", "Küçükken hangi mesleği seçmek istiyordunuz?", "Aylık geliriniz ne kadardır?" ve "Mesleğinizi yapmak zor mu?" şeklindeki sorulara yer verdiler.

Reklam
Reklam

Yönelttikleri sorulara cevap alarak bir bir kaydeden öğrencilere Belediye Başkanı Polat da "Belediye başkanı olsaydınız ne yapardınız?" sorusunu yönelterek onlardan samimi cevaplar aldı.

Sosyal Bilgiler dersini Belediye Başkanı Polat'ın makamında işleyen öğrencilere Belediye Başkanı Polat, hediye vererek derslerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: