Öğrenciler, bilinçli tüketim konusunda bilgilendirilecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursalı öğrencileri bilinçli tüketim konusunda bilinçlendirmek için...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursalı öğrencileri bilinçli tüketim konusunda bilinçlendirmek için İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile proje işbirliğine gidiyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ardından İl Sağlık Müdürü Özcan Akan’ı makamında ziyaret eden MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Gıda ve Tarım Sektör Kurulu’nun 'Bilinçli Gıda Satınalma ve Tüketim' projesi ile Kimya Metal ve Maden Sektör Kurulu’nun 'El Hijyeni' projeleri hakkında bilgi verdi.
MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan ile Kimya Metal ve Maden Sektör Kurulu Başkanı İlker Duran ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Bursalı öğrenciler için geliştirilecek projeler konusunda fikir birliğine varıldı. Çepni, hayata geçirmek istedikleri 'Sağlıklı Gıdayı Satınalma, Doğru Tüketim ile Kişisel Bakım ve El Hijyeni' projeleriyle, okullarda öğrencilerin bilinçlendirilmesini hedeflediklerini söyledi.
Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Başkanı Burhan Sayılgan da ilköğretim öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek 'Bilinçli Gıda Satınalma ve Tüketimi' projesiyle öğrencileri, doğru gıdaların satın alınması ve doğru tüketim konularında genç yaşta bilinçlendirme hedefinde olduklarını kaydetti.
İl Sağlık Müdürü Özcan Akan da toplum sağlığını ilgilendiren projelere destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Özellikle öğrencilerin bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak bu projelere seve seve destek olacaklarını belirten Akan, yol haritasının belirlenerek bir an önce projeye başlama önerisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz