Öğrenciler Bu Seminerde Yeteneğini Keşfedecek

İz Koçluk'tan harika bir seminer

İZ KOÇLUK'TAN ÖĞRENCİLERİN YETENEKLERİNİ KEŞFETTİREN SEMİNER

İz Koçluk, 11 Aralık Salı günü İstanbul Lütfi Kırdar'da düzenlenecek olan EDUCATURK fuarında kendini tanımak ve anlamak isteyen öğrenciler için bir seminer düzenliyor.

Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda 12.00 - 12.30 saatleri arasında Eğitim ve Öğrenci Koçu Elgiz Henden tarafından verilecek olan seminerde; Yetenek nedir? , Beceri nedir?, Yetenek ve beceri arasında ne fark vardır?, İçinizdeki yeteneği keşfettiniz mi? , Hangi yönünüz güçlü? , Hangi alanda kabiliyetli olduğunuzu düşünüyorsunuz? Bu yeteneklerinizi beceriye dönüştürebiliyor ve hayatınızda size özel bir avantaj olarak değerlendirebiliyor musunuz? gibi pek çok konuya değinilecek.

Reklam
Reklam

İz Koçluk, içlerindeki saklı olan cevherleri, yeteneği beceriye çevirmenin yollarını öğrenmek isteyen tüm öğrencileri semire davet ediyor.

Elgiz Henden:

Eğitim-Öğrenci ve DEHB Koçu olan Elgiz Henden, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Beşeri ve Ekonomik Coğrafya branşında yapan Elgiz Henden, eğitimini 1992 yılında tamamladı.

2006 yılından bu yana profesyonel olarak eğitim ve öğrenci ve DEHB koçluğu yapan Elgiz Henden, 2009 yılında faaliyete geçirdiği İz Koçluk Eğitim ve Danışmanlık ile gençlere, onların anne babalarına, öğretmenlerine hem bireysel hem de kurumsal koçluk hizmetleri sunuyor. Elgiz Henden, geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin ilk "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteli (DEHB) Gençlere Koçluk" eğitimini düzenlemiştir.

Elgiz Henden ayrıca ICF Türkiye/Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi'dir.