Öğrenciler Burma İle Röportaj Yaptı

Cumhuriyet Lisesi 11. sınıf öğrencileri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile röportaj yaptılar.Atakum’da yaşanan gelişmeler...

Cumhuriyet Lisesi 11. sınıf öğrencileri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile röportaj yaptılar.

Atakum’da yaşanan gelişmeler ve belediye çalışmaları hakkında sordukları sorularla Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ile bir röportaj yapan Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinin, seçimle ilgili sorularını, “Bir yıl daha görevimin başındayım, projelerimi tamamlamaya çalışacağım. Kararımı henüz vermedim” diye cevap verdi.

Öğrencilerin, “Bir daha seçilirseniz ne gibi yenilikler yapmayı düşünüyorsunuz? sorusunu çok beğenen Başkan Burma, “Aday olursam oturup bir proje çalışma grubu ile ilçemizin vizyonu doğrultusunda yeniden yapmayı düşündüğümüz projeleri ortaya çıkaracağız. Ben şimdiden ileriye dönük bir sürü proje açıkladım. Kent meydanları, çarşılar, farklı caddeler oluşturma, aqua park, ada projesi gibi. Ben kentleşmek ve kentlileşmeyi bir arada götürmeye çalışıyorum. Kentlileşmeyi kültür ve sanatla desteklemeye ve oluşturmaya çalışıyorum. Bunların yapılacağı mekanları inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sorulardan dolayı öğrencileri tebrik eden ve başarı dileyen Başkan Burma, “Büyükleriniz olarak sizlerden beklentilerimiz var. Ülkenizi ve insanları sevin, onlar için bir şeyler yapmaya çalışın” öğütlerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: