Öğrenciler Cebit Bilişim Fuarı'nda

Gediz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen CeBİT Bilişim Fuarı'nı çok beğendiler.Gediz Anadolu...

Gediz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen CeBİT Bilişim Fuarı'nı çok beğendiler.

Gediz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, CeBİT Bilişim Fuarı Bilişim Teknolojileri Bölümünün organizasyonunda fuarı dolaşan Okulun Bilişim bölümünden 25 öğrencinin, Türkiye'nin ve dünyanın yenilikçi ve öncü sektörlerinin başında gelen bilişim sektörüyle ilgili onlarca firmanın yenilikçi ürün ve yazılımlarını yakından incelediğini söyledi.

CeBİT Bilişim Fuarının, öğrencilerin ileriye dönük olarak mesleki hedeflerinin belirlenmesinde çok yardımcı olduğunu belirten Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, 3 boyutlu gösteriler video gösterimleri, hologram teknolojilerinin kullanıldığı stant ve ürün tanıtımları, uzay sergisi, tamamen atık ana kartlardan yapılmış araba gibi farklı ve eğlenceli birçok teknolojinin sergilendiği fuarı gezen öğrencilerin burada bilişim sektörünün bugünü ve geleceği hakkında bilgi topladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Müdür Bayram Sarı, bilişimin Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gibi birçok bakanlığın ve devlet kurumlarının stantlarında ve her yerde kullanıldığını ifade ederek, öğrencilerin meslekleri ile ilgili hedeflerini geliştirme şansına kolayca erişebildiklerini ifade etti.

Okulun Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Özcan Karaboğaz ve Halil İbrahim Kocagöz rehberliğinde gerçekleştirilen fuar gezisinin ardından Sultan Ahmet Camisi ve Topkapı Sarayı Müzesini gezen öğrencilerin gelecek teknolojileri gördükleri gibi ünlü tarihi mekanları da yerinde görme şansı bulduklarını söyleyen Müdür Sarı, İstanbul gezisinin öğrenciler tarafından oldukça bilgilendirici ve eğlendirici geçtiğini, öğrencilerin gezide görüp yaşadıklarını herkese anlattıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: