Öğrenciler çıkardıkları dergiyi Vali Yılmaz'a sundu

Güroymak Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun öğretmen ve idarecileri, öğrencilerin çıkardığı eğitim ve kültür dergisi, "Yunus'un Sesi"nin ilk sayısını, Bitlis Valisi

Güroymak Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun öğretmen ve idarecileri, öğrencilerin çıkardığı eğitim ve kültür dergisi, "Yunus'un Sesi"nin ilk sayısını, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz'a sundu.

Okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerini kabul eden Vali Yılmaz, internet bağımlılığı nedeniyle, okuma alışkanlığının azaldığını tespit eden okul yöneticilerinin ve öğrencilerinin, dergiyi çıkarma kararı aldığını söyledi.

Vali Yılmaz, dergi çıkaran idareci ve öğrencileri, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri ise, çıkardıkları dergiyle, kenti ve okullarını tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: