Öğrenciler Cizre Emniyet Müdürlüğü'nü Gezdi

Terör ve toplumsal olaylarla sık sık gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde Toplum Destekli Polisik Amirliği'nin...

Terör ve toplumsal olaylarla sık sık gündeme gelen Şırnak'ın Cizre ilçesinde Toplum Destekli Polisik Amirliği'nin daveti üzerine gelen öğrenciler ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret edip, birimleri gezdi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ilçede bulunan okulları ziyaret edip hem öğrencilerle söyleşiler yaptı, hem de öğrencilerin sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyip, öğrencileri polisi ve polis mesleğini yakından tanımaları için ilçe emniyet müdürlüğüne davet etti. Polisin daveti üzerine öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bütün birimleri yerinde gezerek çalışmaları gördü.

Reklam
Reklam

Zuran İlköğretim Okulu ve Artukoğlu İlkokulu öğrencilerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cizre İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli, bu çalışmalarla öğrencilere polislik mesleğinin tanıtıldığını söyledi. İçli, “Öğrenciler polis mesleğini basından, kamuoyundan tanıdıkları şekilde tanıyorlar. Ama burada arkadaşlarımızla, bizlerle görüştükten sonra daha olumlu tepkiler almaya başladık. Çünkü insanlar konuşup tanıştığı birini daha iyi tanıyabilir. Zaten bizim de amacımız budur, mesleğimizi ve kurumumuzu öğrencilere tanıtabilmektir” dedi.

Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin daveti üzerine ziyarete gelen 50 kişilik öğrenci gurubu en çok merak ettikleri polis aracı olan Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nı da yakından görme fırsatını yakaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: