Öğrenciler Deprem Konusunda Bilgilendirildi

Sivil Savunma Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt'te, ilköğretim okulu öğrencileri doğal afetler ve deprem...

Sivil Savunma Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt'te, ilköğretim okulu öğrencileri doğal afetler ve deprem konusunda bilgilendirildi.

Arama Kurtarma Derneği Başkanlığı'ndan Sezai Kaymazkaya yönetimindeki uzman ekip, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda afet ve acil durumlarda alınacak önlemler konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Sinevizyon eşliğinde yapılan bilgilendirmenin ardından öğrencilerin bu konudaki soruları cevaplandırıldı. Öğrencilere broşür ve kitapçıklar dağıtıldı. Afet ve Acil Durum Siirt İl Müdürü Sami Bozkurt, etkinlikleri bu yıl bir haftaya yaydıklarını belirterek, "Amacımız, özellikle küçük yaşlardan başlayarak toplumda afet ve deprem konusunda bir bilinç oluşturmaktır. AFAD'dan gelen uzmanlarımız bu gün ilköğretim okulu öğrencilerini doğal afetler konusunda bilgilendirdiler" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: