Öğrenciler Dokuz Eylül Üniversitesi'ni Gezdi

Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gezi düzenledi.Gediz Anadolu Kız...

Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gezi düzenledi.

Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan, okulun 11. sınıf öğrencilerinin gelecek yıl girecekleri üniversite sınavı öncesi moral bulmaları ve üniversite yaşamını yerinde görmeleri için İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Yerleşkesine gezi düzenlediklerini söyledi.

Okulun 11.Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinden oluşan 46 kişilik öğrenci gurubunu Dokuz Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi'ni gezdirdiklerini belirten Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan, Fakültenin bölümlerini dolaşan öğrencilerin, bölümler hakkında yetkililerden bilgi edindiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mustafa Aslan, "Öğrencilerimiz ayrıca, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünün bir dersine katılarak, bölüm öğretim görevlisi ve bölüm öğrencileriyle sohbet ettiler ve üniversite hakkında bilgi aldılar.

Bu gezi öğrencilerimiz için çok faydalı oldu. Fakülteyi gezerek çevreyi ve ortamı tanıyan öğrencilerimizin gelecek yılki sınav için motivasyonları artmış oldu" dedi.

Gezinin ilk bölümünde Kula Peri Bacaları ve Salihli Sart Harabeleri'ni gezen öğrenciler üniversite ziyaretinden sonra Buca, Konak, Kemeraltı ve Karşıyaka'yı dolaştılar.

Geziye, Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11.Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinden oluşan 46 kişilik öğrenci gurubu ile Okul Müdürü Mustafa Aslan, Tarih Öğretmeni Ahmet Paksoy ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsa Çelik katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: