Öğrenciler duygularını resim ve yazıya döktü

Batman Cumhuriyet Lisesi'nde düzenlenen yarışmada bin 350 öğrenci yeteneklerini ve duygularını resimlere ve kompozisyonlara yansıttı....

Batman Cumhuriyet Lisesi'nde düzenlenen yarışmada bin 350 öğrenci yeteneklerini ve duygularını resimlere ve kompozisyonlara yansıttı.
Okul Müdürü Hamdullah Okay, öğrencilerin okula bakışlarını, neyi umut ettiklerini, kısacası duygu ve düşüncelerini ve yapacakları çalışmaları yerinde görmek amacı ile bu yarışmayı düzenlediklerini belirtti. Okay, "Çizilen resimlerde ve yazılan kompozisyonlarda öğrencilerimizin becerilerini ve ruh dünyalarını okuyabiliyoruz. Bu amaçla bu tür yarışmalara büyük önem veriyoruz." dedi.
Resim yarışmasında Sedat Yıldız, kompozisyon dalında da Kübra Bademci 1'nciliği kazanarak çeyrek altınla ödüllendirildiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz