Öğrenciler, Ebru Sanatını Öğrendi

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından öğrenciler için teknik bir gezi düzenlendi.Turizm Rehberliği...

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından öğrenciler için teknik bir gezi düzenlendi.

Turizm Rehberliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Aslan başkanlığında gerçekleştirilen geziye Turizm Rehberliği 3. sınıf öğrencileri katıldı.

Kapadokya’ya gelen turistlerin ilgi gösterdiği Ebru Sanatı hakkında bilgi alma amaçlı düzenlenen teknik gezide Naile Art Gallery’nin sahibi Ebru Sanatçısı Naile Bozkurt tarafından öğrencilere Ebru Sanatının tarihi geçmişi, yapımı ve incelikleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi ve Ebru yapımı uygulamalı olarak gösterildi.

Reklam
Reklam

Meslek hayatlarında kullanabilecekleri değerli bilgiler edinen öğrencilere gezi sonunda Naile Bozkurt, Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi binasına asılmak üzere kendisinin yaptığı bir ebru çalışmasını armağan etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: