Öğrenciler Gökhan Tepe İle Coştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) “19. Bilim, Kültür, Sanat Günleri” kapsamında gerçekleştirilen konserlerin ikinci gününde sevilen sanatçı...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) “19. Bilim, Kültür, Sanat Günleri” kapsamında gerçekleştirilen konserlerin ikinci gününde sevilen sanatçı Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu.

GAÜN atletizm sahasını dolduran binlerce öğrenci, öğretim elamanı ve müzikseverler şenliğin ikinci gününde doyasıya eğlendiler. Gaziantep Üniversitesinin kuruluşun 40. yılında bu coşkulu kalabalık karşısında, ülkemizin geleceği gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Gökhan Tepe, 41’nci yılda da birlikte olma temennisinde bulundu. “Kendim Gibi”, “Üç Kelime”, “Canözüm”, “Beyaz Sayfa” Dans Edelim”, “Hasretim”, “Vur”, Kara Toprak”, “Antebin Kalesine” gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gökhan Tepe, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

Konser sonunda Sanatçı Gökhan Tepe’ye, günün anısına GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Plaket takdim töreni sırasında konuşan Ökkeş Demir, Gaziantep Üniversitesinin bu yıl 19’ncusu düzenlenen “Bilim, Kültür, Sanat Günleri” kapsamında pop müziğinin sevilen sanatçısı Gökhan Tepe ile öğrencilerimizin şenlik kapsamında bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: