Öğrenciler Güzel Fotoğraf Çekmek Için Yarışıyor

Abana ilçesinde Atatürk İlkokulu'nda fotoğraf yarışması ile satranç ve basketbol turnuvası düzenlendi.

Abana ilçesinde Atatürk İlkokulu'nda fotoğraf yarışması ile satranç ve basketbol turnuvası düzenlendi.

Okul Müdürü Süleyman Ertürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımını sağlamak ve okulu daha eğlenceli kılmak için program hazırladıklarını söyledi.

Dönem başından bu yana okul idaresi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizen Ertürk, "Etkinliklerle okulu daha eğlenceli bir hale getiriyoruz" dedi.

Ortaokul öğrencileri arasında fotoğraf çekme yarışması başlattıklarını hatırlatan Ertürk, "Öğrencilerimiz en güzel fotoğrafı çekmek için tatlı bir yarış içine girdi. Etkinliklerin sonunda dereceye giren öğrencilerimizi fotoğraf makinesi, müzik çalar, taşıyıcı bellek ve kitap ile ödüllendireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Semih Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz