Öğrenciler Hastanede Yatan Öğretmenlerini Unutmadı

Yozgat’ta öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hastanede yatan öğretmenlerini unutmadı.Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim...

Yozgat’ta öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hastanede yatan öğretmenlerini unutmadı.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu ve Öğretmenevi Müdürü Fatih Başkal ve öğrenciler, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Yozgat Devlet Hastanesi göğüs hastalıkları servisinde tedavi gören Yozgat Serpil Akdağ Anadolu Lisesi Müdürü Ömer İbiş’i ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğrenciler İbiş'e çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü'nü kutlayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, “24 Kasım Öğretmenler Günü'nü okul müdürümüz Ömer İbiş’le birlikte kutlamak isterdik ama hastalık da sağlık da bizler için. Müdürümüzü hastanede ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladık” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Serpil Akdağ ise, “İlk defa 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü arkadaşlarımdan ayrı yaşayacağım, bu durum bana hüzün veriyor ama elden gelen bir şey yok. Unutulmamak çok güzel. Milli Eğitim Müdürümüz, öğrencilerimiz beni hastanede ziyaret ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bende bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: