Öğrenciler Hayvanları Korumayı Öğrendiler

1931 yılında ilan edilen “Hayvanları Koruma Günü” çerçevesinde; İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan...

1931 yılında ilan edilen “Hayvanları Koruma Günü” çerçevesinde; İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şubesi tarafından “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine” gezi düzenlendi.

Bu kapsamda Mahmut-Gürsel Tatlıdede İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine” götürüldü. Öğrencilere, Rehabilitasyon Merkezinde görevli Veteriner Hekim İsmail Taş tarafından Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi verildi. Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şubesinde görevli Veteriner Hekim Emine Asal “Hayvanları Koruma Günü” ile ilgili bilgi verdi. Veteriner Hekim Asal, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Çocuklarımıza çevremizde ki hayvanlara nasıl davranılması gerekiyor. Her şeyden önce hayvanlarında birer canlı olduğunu unumamalıyız onlara karşı davranışlarımıza dikkat etmeliyiz ve onlara iyi bakmalıyız. Onlarda bu dünyanın bir parçası buradaki amacımız çocuklarımızı etrafındaki hayvanlara davranış biçimi ve hayvan sevgisini aşılamak bu yüzden çocuklarımız Mardin’de ki hayvan barınağına getirerek buradaki çalışmaları göstermek istedik.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: