Öğrenciler Ilkbaharı Fidan Dikerek Karşıladılar

Aydın Adnan Menderes Yurdu idareci ve öğrencileri, Işıklı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte ağaç dikti....

Aydın Adnan Menderes Yurdu idareci ve öğrencileri, Işıklı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte ağaç dikti. Orman Haftası kapsamındaki faaliyette, 500 adet fidan diktildi. Ardından çuval ve halat çekme yarışı gibi oyunlarla ilkbaharın gelişi kutlandı. Mahalli oyun havaları ve halay eşliğindeki kutlamalarda tavuklu pilav ve ayran da ikram edildi. Programa Aydın Adnan Menderes Yurdu Müdürü Alaeddin Aktaş, Müdür Yardımcısı Gülhan Akdoğan, yurt personeli, YURTKUR Müfettişi Faik Akçay, Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren ve Fakülte Sekreteri Murat Durmaz da katıldı.

Reklam
Reklam

Bu tür faaliyetlerin, üniversite öğrencilerinin sosyal gelişimine de katkı sağladıklarını belirten Yurt Müdürü Aktaş, “Öğrencilerin tarih bilinçlerini arttırma gayesiyle YURTKUR Sinema Günleri kapsamında, 'Çanakkale Yolun Sonu' filmini de seyrettik. Ne mutlu öğrencilere ki yurtla, sadece barınma hizmeti vermekle kalmayıp eğitim seminerleri, sinema günleri vb. faaliyetlerle eğitim yuvası haline dönüşmüş durumdadır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: