Öğrenciler İstedi, Aileleri Kan Bağışladı

Nazilli Beşeylül İlk ve Orta Okulu'nun düzenlediği Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyası veliler tarafından ilgi gördü....

Nazilli Beşeylül İlk ve Orta Okulu'nun düzenlediği Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyası veliler tarafından ilgi gördü. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan olmak üzere öğretmenler ve veliler kampanyaya büyük destek verdi.

Beşeylül Okulu Müdürü Osman Nalbantoğlu ile Müdür Yardımcısı Güray Akın, kan bağışının önemini öğrencilerin kavraması açısından düzenledikleri Kızılay'a kan bağışı kampanyasına olan ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Öğrencilere ailelerine götürmek ve onlara kan bağışını anlatmak üzere el broşürü verdiklerini ifade eden Müdür Nalbantoğlu; "Kızılay Kulübü öğretmenlerimiz Yasemin Şallıoğlu ve Ümmü Türker tarafından Türk Kızılay’ının hayat kurtarmak için yarıştığı bu kampanyaya kan bağışlayarak bizlerde destek olabiliriz düşüncesiyle Kan bağışı kampanyası için yola çıktık. Bunun için öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte sosyal içerikli çalışmalara başladık. Öğrencilerimizin kan bağışına olan ilgisi ve bilgisinin artması için kampanyayı gerçekleştirdik. Aydın Kızılay Kan Alma Merkezi'nden gelen ekibin okulumuzda açtıkları iki kan alma ünitesiyle kan alımı yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Ercan başta olmak üzere okul öğretmenlerimiz ve öğrenci velilerimiz kampanyaya destek verdi. ‘Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır’ sloganı doğrultusunda tüm velilerimize ve duyarlı davranan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kampanyanın başlaması ile ilk kan bağışında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ise; "Beşeylül okulumuza bu duyarlılıklarından dolayı başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmenlerimize ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca velilerimizin kampanyaya desteği de çok güzel bir örnek. Kampanyanın diğer okullarımızda da başlamasını diliyorum. Verilen her kanın 3 kişinin hayatını kurtardığını unutmayalım, ayrıca bir gün kan bize de lazım olabilir bu nedenle düzenli kan bağışçısı olalım" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: