Öğrenciler, "kardan Orkestra" Eşliğinde Şarkı Söyledi

Hekimhan Yatılı Bölge İlköğretim okulu öğrencileri, ilçedeki yoğun karı eğlenceye dönüştürerek, 'kardan orkestra' eşliğinde şarkı söyledi.

Hekimhan Yatılı Bölge İlköğretim okulu öğrencileri, ilçedeki yoğun karı eğlenceye dönüştürerek, 'kardan orkestra' eşliğinde şarkı söyledi.

Okulun müzik öğretmeni Fırat Özbay'ın yaptığı çalışmada, öğrenciler, okullarının bahçesinde öğretmenleriyle kimi baterist, kimi gitarist olan kardan adamlar yaptı. Okuldaki enstrümanları da kardan adamların önüne koyan öğrenciler, keyifli anlar yaşadı.

Özbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerden oluşan bir koro kurduklarını belirterek, çocukların müziğe olan ilgisini artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Daha önce hiç konser vermeyen öğrencilerin, bu koro sayesinde ilçede bazı etkinliklere katılarak konser verdiğini anlatan Özbay, "Okulumuz yatılı olduğu için öğrencilerimiz müziksel sosyal etkinliklere çok fazla katılamıyor. Ben de onlar için kardan yararlanıp müziği eğlenceli hale getirerek müziği de sevebilecekleri bir sosyal etkinlik düzenlemek istedim. İlginç bir andı. Okulun bahçesinde bizi izleyen öğrencilerimiz ve liseli öğrenciler de koromuza ve orkestramıza alkışlarıyla eşlik ettiler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz