Öğrenciler 'Kariyer Günleri' Ile Meslekleri Tanıyor

Zonguldak Fatih Koleji’nde 8.sınıf öğrencilerine ufuk kazandırmak, meslekleri tanımak ve kariyer sahibi insanların tecrübelerinden yararlanmalarını...

Zonguldak Fatih Koleji’nde 8.sınıf öğrencilerine ufuk kazandırmak, meslekleri tanımak ve kariyer sahibi insanların tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri'nin bu ayki konuğu, eski milli judocu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz oldu.

Sporun insana kazandırdığı güzellikleri kendi hayatından örneklerle anlatan Uğur Akdeniz, akademik başarı kadar sportif başarının da önemli olduğunu söyledi. Sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemek gerektiğini, elde edilen neticelerin daha sonra geldiğini belirten Akdeniz, şu anda birçok branşta tesislerin vatandaşların hizmetinde odluğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Olimpiyatlarda başarılı elde ederek Türk bayrağını göndere çektiren sporcuların görüntüleri eşliğinde konuşmasını sürdüren Akdeniz, öğrencilere spor yapmayı tavsiye etti. İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Akdeniz, konferans sonrası öğrencilere "Koşabiliyorken Koş" yazılı tişört hediye etti.

Fatih Koleji rehber öğretmeni Mehmet Tekel ise "Öğrencilerimize ufuk kazandırmak için Kariyer Günleri'ne devam ediyoruz. Her ay farklı alanda görev yapan sporcu, sanatçı, hukukçu, akademisyen bir misafirimizi okulumuza davet ediyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: