Öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetleri sergiledi

Malatya’da Özel Turgut Özal Anadolu Lisesi kız öğrencileri, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kendi tasarladıkları...

Malatya’da Özel Turgut Özal Anadolu Lisesi kız öğrencileri, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kendi tasarladıkları kıyafetleri sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler kadınlara yönelik mini bir defile yaptı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Çakır, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ün eşi Seyyide Aygün ile öğrenci velisi kadınlar katıldı. Öğrencilerin tasarladıkları giysilerin tanıtıldığı defile, katılımcıların beğenisini topladı.

Reklam
Reklam

Özel Turgut Özal Lisesi Müdürü Şahin Olgun, yaptığı açıklamada, Dünya Kadınlar Günü’nde öğrencilere ders streslerini atmaları için etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Etkinlikte öğrencilerin kendi tasarladıkları giysileri sergilemeleri için kadınlara yönelik mini defile düzenlediklerini belirten Olgun, şunları söyledi: “Öğrencilere, boş zamanlarını değerlendirme alışkanlığı kazandırmak, yeni fikirler üretme kabiliyetlerini geliştirmek ve öz güvenlerini artırma olanağı sunmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Kadınlara yönelik olarak düzenlenen defile yoğun ilgi gördü. Aynı zamanda öğrenciler eğitim-öğretim sezonu içinde biriken ders stresini atma fırsatı yakaladı. ”

Etkinlik sonunda Turgut Özal Lisesi Halk Oyunları ekibi renkli bir gösteri sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz