Öğrenciler Konferansta Buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde “Uluslar arası Matematik Olimpiyatları ve Bu Süreçte Türkiye’nin Yeri” konferansı düzenlendi.Bülent Ecevit...

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde “Uluslar arası Matematik Olimpiyatları ve Bu Süreçte Türkiye’nin Yeri” konferansı düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Arif Amirov Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak TÜBİTAK Matematik Olimpiyatları Hazırlama Komitesi Başkanı Doç. Dr. Azer Kerimov katıldı.

“Uluslar arası Matematik Olimpiyatları ve Bu Süreçte Türkiye’nin Yeri” konulu konferansta öğrencilere matematik olimpiyatları hakkında bilgiler veren Kerimov’a konferansa katılımından dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: