Öğrenciler Kozlu Sahilini Temizledi

Zonguldak’ta öğrenciler, ellerine giydikleri eldivenle sahili temizledi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada, 55 poşet çöp...

Zonguldak’ta öğrenciler, ellerine giydikleri eldivenle sahili temizledi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada, 55 poşet çöp toplandı.

Tema Zonguldak İl Temsilciliği Bülent Ecevit Üniversitesi Genç Tema Kulübü ve Kozlu Kozlu Ortaokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanya ile Kozlu Sahili temizlendi.

Öğrenciler, deniz şemsiyesi, şırınga, kırık cam parçaları, pet ve içki şişeleri, gazete parçaları, araba lastiği, çorap, plastik boru, çocuk bezi gibi çöpleri sahilden alarak poşetlere doldurdu.

Yaklaşık 75 üniversite ve ortaokul öğrencisi ile 5 öğretmen ve tema gönüllüsünün de katıldığı temizlik kampanyası sonunda 55 poşet çöp toplandı. Tema Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, Kozlu Ortaokulu Müdürü Namık Kılıç ve öğrenciler, insanlara örnek olması amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: