Öğrenciler Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Ettiler

Özel Safa Koleji 4-A, 4-B ve 4-C sınıf öğrencileri Sosyal bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler...

Özel Safa Koleji 4-A, 4-B ve 4-C sınıf öğrencileri Sosyal bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusunda bilgi almak için, Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Sınıf Öğretmenleri Salih Görücü, Erden Ünal ve Mustafa Çoşkun ile 76 öğrencinin katıldığı ziyarette, Başkan Büyükkılıç konuklarını Belediye Meclis Salonunda ağırladı. Ziyarete gelen öğrenciler Başkan Memduh Büyükkılıç'a çiçek takdim ederek, Melikgazi Belediyesi'nde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meclis salonunda gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak yanına 3 öğrenciyi alarak, uygulamalı olarak meclis çalışmalarını anlattı ve belediye çalışmaları hakkında sorulan soruları cevaplandırdı. Büyükkılıç"Şimdinin küçükleri, yarının büyükleri olarak bir gün bu makamlarda sizlerde oturacaksınız. Sizi özellikle meclis salonunda ağırladık, çünkü bu havayı teneffüs etmenizi istedik." dedi.

Melikgazi'nin 500 bine yakın nüfusu ile Kayserinin en büyük ilçesi konumunda olduğunu ve bu nüfusa bağlı olarak 37 tane meclis üyesinin Belediye Meclisinde görev aldığını belirten Büyükkılıç şu konularda bilgi verdi:

"Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri seçimle iş başına gelirler. Görev süremiz 5 yıldır. Görevde olduğumuz süre içerisinde şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalar yaparız. Bu çalışmaları yaparken meclisimizin onayını alırız. Aldığımız kararlar ilçemize hizmet olarak yansır. Melikgazi Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemseyen bir yapıya sahibiz. Eğitim alanında yaptığımız ilköğretim okulu ve birçok okulumuza yaptığımız yatırımlar bunun bir göstergesidir. Sizlerin daha yeşil, daha temiz, daha sağlıklı ve daha modern bir şehirde yaşamanız için hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecektir."

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Büyükkılıç, öğrencilere Kayseri Erciyes Spor forması ve çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: