Öğrenciler Mezuniyet Coşkusunu Yaşadılar

İhlas Eğitim Kurumları 2011-2012 eğitim yılının son mezuniyet töreninde Özel Marmara Evleri Karma Anadolu Lisesi...

İhlas Eğitim Kurumları 2011-2012 eğitim yılının son mezuniyet töreninde Özel Marmara Evleri Karma Anadolu Lisesi öğrencilerini bundan sonraki öğrencilik hayatlarına yolcu etti.

İhlas Koleji Marmara Evleri Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılan törende İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Filiz Baran, Okul Müdürü Müge Kılıç ve öğrenci velileri bu güzel günde mezunların yanında oldular.

Törenin açılış konuşmasını yapan Hami Koç, İhlas Koleji'ne başlayan bir öğrencinin bütün akademik ihtiyaçlarını karşılayacak sistemi inşa ettiklerini ifade etti. Mezunlara bundan sonraki hayatları için başarılar dileyen Koç, velilere de İhlas Koleji'ni tercih ettikleri için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Koç'tan sonra kürsiye çıkan Özel Marmara Evleri Karma Anadolu Lisesi Okul Müdürü Müge Kılıç konuşmasına mezunlara hayatta başarılar dileyerek başladı. Kendisi de mezun velisi olan Kılıç, öğretmenlere de teşekkür ederek öğrencilerin yetişmesinde ve bugünlere gelmesinde öğretmenlerin her zaman onların yanında olduğunu vurguladı. Son olarak öğrencilere seslenen Kılıç, kendileri için her türlü fedâkarlığı yapan ailelerinin ve öğretmenlerinin en değerli varlıklar olduğunu belirterek onlara olan vefa borçlarını

unutmamalarını istedi.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Filiz Baran'da öğrencilere başarılar dilerken hedefleri doğrultusunda hareket etmelerini ve bu hedeflere ulaşmak için yılmadan çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Protokol konuşmalarının bitmesiyle okul birincisi Sümeyye Ayşe Kurt yaş kütüğüne ismini çaktı. Kurt'a Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü Filiz Baran plaket takdim etti.

Temsili diplomaların dağıtılmasının ardından sahneye alınan mezunlar geri sayımla birlikte havaya attıkları kepleriyle mezun olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz