Öğrenciler okullar arası solo ses yarışması için ter döktü

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesindeki okullararası solo ses yarışmasına katılan öğrenciler birinci olabilmek için ter döktü. Kıyasıya...

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesindeki okullararası solo ses yarışmasına katılan öğrenciler birinci olabilmek için ter döktü. Kıyasıya geçen yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler sevinçlerini, öğretmen ve aileleri ile paylaştı.
Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okullar arası solo ses yarışması çekişmeye sahne oldu. Ticaret Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda yapılan yarışmaya Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öztürk, öğretmenler, öğrenci velileri ile davetliler ve öğrenciler katıldı. İlköğretim ve lise olmak üzere iki kategoride yarışan öğrenciler, birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.
Öğretmenlerden oluşan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmede Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mehmet Cem Karslı birinci, Mustafacık İlköğretim Okulu öğrencisi Ramazan Gültekin ikinci olurken, üçüncülüğü İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu’ndan Meryem Yaşar ve Emek İlköğretim Okulu’ndan Nur Efşan Ülger paylaştı. Liseler kategorisinde ise Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Gökbora Eroğlu ve Anadolu Lisesi’nden Taha Zübeyir Yıldırım birinciliği paylaşırken, Anadolu Lisesi’nden Onur Yiğit ikinci ve Anadolu Lisesi’nden Cennet Durmaz üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerin plaketleri Kaymakam Hasan Kürklü ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öztürk tarafından verildi.
Yarışmanın ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Öztürk, yarışmaya emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür aktivitelerin eğitimin bir parçası olduğunu söyledi.
Öztürk, "Yarınlarımızın daha mutlu ve daha umutlu olması için çocuklarımıza bizlerle birlikte sımsıkı sarılmaya var mısınız? Bu çocuklar bizim geleceğimizdir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz