Öğrenciler, okullarına adı verilen şehidi unutmadı

Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi öğrencileri, okullarına adı verilen şehit Koçdemir’i unutmadı. Okulun idareci,...

Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi öğrencileri, okullarına adı verilen şehit Koçdemir’i unutmadı. Okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerinin şehit Koçdemir için düzenlediği anma töreninde davetliler duygulu anlar yaşadı.

Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘Ateşte Açan Güller’ adlı şehitleri anma törenine Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. ‘Ateşte Açan Güller’ isimli şehitleri anma programında, öğrencilerin okuduğu şiirler, hazırladıkları oratoryo büyük beğeni topladı. Uludağ Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Zinnur Kanık’ın ney dinletisi ve Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği türküler sebebiyle davetliler duygusal anlar yaşadı. Programda, bütün şehitler ve okula adını veren Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir anıldı.

Reklam
Reklam

Okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerini kutlayan Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Öğrencilerimizin şehitlerine vefa göstermesi ve böylesine anlamlı bir program düzenlemesi takdire şayandır. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: