Öğrenciler, Okullarının Pilav Gününde Deve Turuna Çıktı

Antalya Side'de Ali İhsan Barut İlköğretim Okulu 16. Geleneksel Pilav Günü'nde öğrenciler okul bahçesinde deve...

Antalya Side'de Ali İhsan Barut İlköğretim Okulu 16. Geleneksel Pilav Günü'nde öğrenciler okul bahçesinde deve turlarıyla geçmişe yolculuk etti.

Pilav günü, okul halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Okulun pilav günü ve kermes, Görsel Sanatlar ve Teknolojik Tasarım Sergisi'nin açılışını Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Koçanlı, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, Türk-Eğitim Sen 2 No'lu Şube Başkanı Fethi Kurt , okulu yaptıran turizmci Ali İhsan Barut, Nebi Barut ve Okul Müdürü Mehmet Kocabaş yaptı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Bulgurlu bu tür etkinlikleri toplumsal barışın yanı sıra öğretmen, öğrenci ve veli kaynaşmasını sağlayacağını söyledi. Manavgat'ın turizmde olduğu gibi eğitimde de marka olduğunu belirten Bulgurlu, hayırseverlerden derslik yapmasını beklediklerini kaydetti.

Okullarında 16 yıldır geleneksel pilav günü etkinliğini sürdürdüklerini belirten Okul Müdürü Mehmet Kocabaş, etkinlikle öğrenci, öğretmen ve veli kaynaşmasını sağladıklarını söyledi.

Faaliyet kapsamında kermes ve görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi de açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: