Öğrenciler Okuma Gününü Kutladı

Şanlıurfa'nın Akçakale İbn-i Sina ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazmaya geçtikleri için mezuniyet gününü...

Şanlıurfa'nın Akçakale İbn-i Sina ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazmaya geçtikleri için mezuniyet gününü kutladılar.

Okuma ve yazmaya geçen öğrenciler yılsonu etkinlikleri kapsamında gelen velilere oynadıkları bir birinden güzel oyunlarla hünerlerini sergilediler. Akçakale İbn-i Sina ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencileri okuma yazmaya geçtikleri için 1. sınıf öğretmenlerinin himayelerinde okuma yazmaya geçen öğrencilere diplomaları verildi. Diploma ve kep fırlatma törenine Akçakale milli eğitim müdürü Ali Kınacılar, Akçakale ziraat bankası müdürü Mehmet Durdu Korkmaz, İbn-i Sina ilköğretim okulu okul aile birliği başkanı Abdulkadir Ayhan ve öğrenci velileri katılım gösterdi. Birbirinden güzel oyunlar ve gösteriler düzenleyen 1. sınıf öğrencileri kendilerini izlemeye gelen protokol üyelerine ve velilere güzel anlar yaşattı. Gösteriler sonunda öğrenci velilerine bir konuşma yapan Akçakale milli eğitim Ali Kınacılar, "Yapılan bu etkinliğin çok anlamlı buluyorum. Bugün bu minik öğrencilerimizin düzenledikleri gösteriler benim için çok anlamlı bir durumdur. Yapılan bu etkinlikler bana dağlardaki minik çiçekleri hatırlatır. Bu öğrenciler her biri tek başına hoş kokular saçan birbirinden renkli dağ çiçekleri gibidirler. Sayın veliler sizler bu çocuklarımızın okumalarında büyük emekleriniz ve gayretleriniz göz ardı edemeyiz. Önemli olan bu çocuklarımızın eğitim hayatlarına sonuna kadar destek olmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Okul müdürü Hacı Ömer Beyci ise "Çocuklarımızın bu gurur tablosu için öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bugün buraya kadar gelen değerli Akçakale milli eğitim müdürümüz Ali Kınacılar, Akçakale ziraat bankası müdürü Mehmet Durdu Korkmaz, İbn-i Sina ilköğretim okulu okul aile birliği başkanı Abdulkadir Ayhan ve öğrenci velileri bizleri onurlandırmışlardır. Bu programda emeği geçen sınıf öğretmeni Ebru kırıt, İsmail Aytekin ve Nimet Çolak Erol hocalarıma böylesine güzel bir program sundukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür etkinlikler bizlere eğitim heyecanını daha da artırmaktadır" diye konuştu.

Gösteriler sonunda Akçakale Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar okuma yazmaya geçen öğrencilere birer diploma verdi. Diploma sonunda program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz