Öğrenciler, Özel Eğitim Bölümü Kütüphanesini Açtı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında okullarının kütüphanesine özel eğitimli çocuklar için kitap topladı. Toplanan kitapların Kütüphanede oluşturulan bölümü öğrencilere açıldı.

Özel Eğitim Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında okullarının kütüphanesinde eksik gördükleri özel eğitimli çocuklar için topladıkları kitapların açılışını gerçekleştirdi. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soner Yavuz’un kurdelesini kestiği açılışta öğrencilerin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Açılış sonrasında açıklamada bulunan Soner Yavuz, “Öğrencilerimizin, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında üstlendikleri proje ile birlikteyiz. Proje kapsamında kütüphanemize Özel Eğitim Bölümü öğrencilerimizin kullanması amacıyla çeşitli iş yerleri ile görüşülerek onların yardımıyla yaklaşık 160 kitap temin edildi. Bu kitaplar kütüphanemizin bu bölümünde tefriş edildi. Ben emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Projeyi gerçekleştiren Ufuk Danışman, Özlem Yurttaş, Ayşegül Temoçin, Kübra İğdeli adına konuşan Ayşegül Kaya, şunları söyledi: “Öncelikle bu projeyi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Okulumuz ve arkadaşlarımız adına iyi bir proje gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Özel eğitim bölümü ile ilgili kitapları kütüphanemize kazandırdık. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: